Beleef de Spanning en Pret bij Hellendoorn Pretpark!

hellendoorn pretpark

Ben jij op zoek naar een pretpark vol spanning en plezier voor het hele gezin? Dan is Hellendoorn Pretpark de place to be! Dit pretpark heeft attracties voor jong en oud, van spannende achtbanen tot leuke familie-attracties.

Belangrijkste punten:

  • Hellendoorn Pretpark is de perfecte locatie voor een dag vol plezier en avontuur.
  • Er zijn attracties voor het hele gezin, van spannende achtbanen tot leuke familie-attracties.
  • Mis de kans niet om de shows en horecagelegenheden in het park te bekijken.
  • Bekijk de openingstijden en prijzen voordat je het park bezoekt.
  • Vier je kinderfeestje bij Hellendoorn Pretpark en maak er een dag van om nooit te vergeten!

Attracties in Hellendoorn Pretpark

Hellendoorn Pretpark heeft voor ieder wat wils als het gaat om attracties! Van spannende achtbanen tot leuke familie-attracties, het park biedt een heleboel avontuur en plezier.

De achtbanen

Ben je op zoek naar wat spanning? Bezoek dan de achtbanen in Hellendoorn Pretpark! Hieronder staan de drie populairste achtbanen van het park:

Achtbaan Type achtbaan Minimale lengte
Tornado Stalen achtbaan 1,20 meter
Donderstenen Family boomerang 1 meter
Montezuma’s Revenge Boomerang 1,40 meter

Naast deze drie achtbanen zijn er nog veel meer attracties voor de adrenalinejunkies onder ons!

Familie-attracties

Ben je met de hele familie op pad? Dan zijn de familie-attracties de ideale optie! Hieronder staan enkele voorbeelden:

  • Casa Magnetica
  • DrakenNest
  • Fort Knalkruit

Waterpret

Hellendoorn Pretpark heeft ook verschillende attracties voor de warme zomermaanden. Hieronder staat een overzicht van de waterattracties:

  • Aquaventura
  • Rioolrat
  • Sungai Kalimantan

Dus als je op zoek bent naar een verfrissende duik, vergeet dan niet om deze attracties te bezoeken!

Openingstijden van Hellendoorn Pretpark

Kom en beleef een dag vol spanning en plezier in Hellendoorn Pretpark! Voordat je op pad gaat, is het belangrijk om de openingstijden van het park te weten.

Dag Tijd
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 17:00 uur
Donderdag Gesloten
Vrijdag 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag 10:00 – 18:00 uur
Zondag 10:00 – 18:00 uur

Houd er rekening mee dat de openingstijden kunnen variëren tijdens feestdagen en in het hoogseizoen. Het is daarom raadzaam om voorafgaand aan je bezoek de website van Hellendoorn Pretpark te raadplegen voor de actuele openingstijden.

Wacht niet langer en plan nu je bezoek tijdens de openingstijden van Hellendoorn Pretpark voor een dag vol plezier voor jong en oud!

openingstijden hellendoorn pretpark

Prijzen van Hellendoorn Pretpark

Wilt u weten hoeveel een bezoek aan Hellendoorn Pretpark kost? In deze sectie vindt u alle informatie over de prijzen van entreekaartjes en kortingen.

Entreekaarten

Type kaartje Prijs
Volwassene € 27,50
Kind (t/m 12 jaar) € 24,50
65+ € 24,50

Kinderen onder de 90 cm hebben gratis entree. Voor een kinderfeestje gelden andere tarieven.

Kortingen

  • Online korting: € 2,50 korting per ticket
  • Familie- en vriendenkorting: € 2,- korting per ticket bij aankoop van 4 of meer kaartjes
  • Abonnementhouders van andere parken krijgen korting op de entree
  • Studenten krijgen op vertoon van hun studentenkaart korting op de entree

Let op: kortingen zijn niet altijd geldig in combinatie met andere acties. Controleer de voorwaarden van de kortingen voorafgaand aan uw bezoek.

prijzen hellendoorn pretpark

“Een dag vol plezier voor het hele gezin hoeft niet duur te zijn. Met onze kortingen en speciale aanbiedingen kunt u voordelig genieten van alle attracties in ons park!”

Plattegrond van Hellendoorn Pretpark

Ga goed voorbereid op pad in Hellendoorn Pretpark en bekijk van tevoren de plattegrond. Hieronder vind je een overzicht van alle attracties en faciliteiten in het park.

Attractie/Faciliteit Locatie
Montezuma’s Revenge Adventuresquare
Tornado Adventuresquare
Rioolrat Adventuresquare
Wildwaterval Bekkendal
Mega Mindy Jetski Bekkendal
Galjoen Bekkendal
Discovery Club Ontdekkingsreizigersplein
Klim- en Klauterbos Ontdekkingsreizigersplein
Aquanura Aquaventura Slidepark
Drakenracer Aquaventura Slidepark
Neptune’s Kingdom Aquaventura Slidepark
Circus Zinderende Zomeravonden
Wild West Adventure Zinderende Zomeravonden
Shows Theater
Horeca Foodcourt
Souvenirwinkel Winkelstraat

Cirkel de attracties die je zeker niet wilt missen op de plattegrond en maak vervolgens een plan voor je dagje uit. Zo hoef je niks te missen van al het plezier en de spanning in Hellendoorn Pretpark!

Kinderfeestje in Hellendoorn Pretpark

Ben je op zoek naar een onvergetelijk kinderfeestje? Dan ben je bij Hellendoorn Pretpark aan het juiste adres! Het park biedt verschillende arrangementen aan om er een fantastisch feest van te maken.

Met het basisarrangement krijgen de kinderen toegang tot het park en kunnen ze onbeperkt genieten van alle attracties. Daarnaast ontvangen ze een feestelijke versiering op de gereserveerde tafel in een van de restaurants in het park. Het is ook mogelijk om een feestmaal toe te voegen aan het arrangement, zoals een frietje met een snack en een drankje.

Wil je het feestje nog specialer maken? Kies dan voor het deluxe arrangement. Naast toegang tot het park en de feestelijke versiering, krijgen de kinderen een speciale meet & greet met Randy & Rosie, de mascottes van het park. Daarnaast ontvangen ze frietjes met een snack, een drankje en een ijsje als dessert.

Wil je graag wat extra entertainment voor de kinderen toevoegen aan het feestje? Dan is het mogelijk om een show toe te voegen aan het arrangement. Zo kunnen de kinderen genieten van een spetterende show in het Gouden Theater.

Met alle opties voor een kinderfeestje wordt het gegarandeerd een dag om nooit te vergeten bij Hellendoorn Pretpark!

Spannende attracties in Hellendoorn Pretpark

Als je op zoek bent naar spanning en sensatie, dan hebben we goed nieuws voor je. Hellendoorn Pretpark zit vol met spannende attracties die je hart sneller doen kloppen. Of je nu op zoek bent naar een snelle achtbaan of een wilde waterbaan, hier vind je het allemaal. We hebben de meest opwindende attracties voor je op een rijtje gezet:

Attractie Beschrijving
Tornado Een razendsnelle achtbaan die je door loopings en scherpe bochten slingert. Durf jij het aan?
Rioolrat Stap in deze wildwaterbaan en trotseer de golven en watervallen. Pas op dat je niet doorweekt raakt!
Montezuma’s Revenge Een achtbaan met een spectaculaire lancering en een looping. Je gaat zo snel dat je het gevoel hebt te vliegen!
Donderstenen Een achtbaan speciaal voor kinderen, maar ook ouders kunnen zich hier prima vermaken. Deze achtbaan heeft scherpe bochten en snelle draaien.

Naast deze attracties zijn er nog veel meer spannende rides te beleven in Hellendoorn Pretpark. Vergeet vooral niet om ook een kijkje te nemen bij de wildwaterbanen en de andere thrill rides. Je vindt hier gegarandeerd de adrenaline-kick waar je naar op zoek bent.

Shows en horeca bij Hellendoorn Pretpark

Hellendoorn Pretpark is niet alleen een plek voor attracties, maar ook voor entertainment en lekker eten. Het park biedt een verscheidenheid aan shows en horeca voor bezoekers van alle leeftijden.

Showtime!

Bij Hellendoorn Pretpark kan je genieten van verschillende shows, van magische optredens tot spannende stunts. Mis de spectaculaire stuntshow niet, waar coureurs met hun motoren door de lucht vliegen. Of geniet van de magie bij de wonderlijke goochelshow. Voor de kleintjes is er een vrolijke kindershow waarin de avonturen van mascotte Baba en zijn vriendjes centraal staan.

Horecahemel

Met meer dan tien verschillende horecagelegenheden, kan je bij Hellendoorn Pretpark altijd iets lekkers vinden om te eten of te drinken. Ontspan met een kopje koffie en een gebakje, of geniet van een uitgebreide lunch in een van de restaurants. Voor de kids zijn er speciale kindermenu’s en voor de lekkere trek zijn er verschillende snackbars en kiosken.

Bovendien zijn er verschillende themarestaurants waar je kan genieten van een unieke eetervaring. Bezoek het western-restaurant voor een heerlijke hamburger of ga voor een pizza bij het Italiaanse restaurant. En als je iets te vieren hebt, kan je terecht bij het feestelijke buffetrestaurant.

Kortom, bij Hellendoorn Pretpark hoef je niet alleen honger en dorst te lijden, maar kan je ook genieten van entertainment en shows. Mis het niet!

FAQ

Wat is er te doen in Hellendoorn Pretpark?

Hellendoorn Pretpark biedt een breed scala aan attracties voor het hele gezin. Van spannende achtbanen tot leuke familie-attracties, er is voor ieder wat wils.

Wat zijn de openingstijden van Hellendoorn Pretpark?

Hellendoorn Pretpark is geopend op verschillende dagen en tijden, afhankelijk van het seizoen. Voor de meest actuele openingstijden raden we aan om de website te raadplegen.

Wat zijn de prijzen voor een bezoek aan Hellendoorn Pretpark?

De prijzen voor een bezoek aan Hellendoorn Pretpark variëren, afhankelijk van de leeftijd van de bezoekers en het type ticket. Kijk op onze website voor meer informatie over de prijzen en eventuele kortingen.

Waar kan ik een plattegrond van Hellendoorn Pretpark vinden?

Een plattegrond van Hellendoorn Pretpark is te vinden op onze website. Hierop kunt u zien waar de verschillende attracties en faciliteiten zich bevinden, zodat u uw bezoek goed kunt plannen.

Kan ik een kinderfeestje vieren in Hellendoorn Pretpark?

Ja, het is mogelijk om een kinderfeestje te vieren in Hellendoorn Pretpark. We bieden verschillende arrangementen en mogelijkheden om van het feestje een onvergetelijke dag te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Welke spannende attracties zijn er in Hellendoorn Pretpark?

Hellendoorn Pretpark beschikt over een aantal spannende attracties die zorgen voor een flinke dosis adrenaline. Van snelle achtbanen tot spectaculaire waterattracties, er is genoeg om de thrillseekers tevreden te stellen.

Wat voor shows en horeca zijn er in Hellendoorn Pretpark?

Hellendoorn Pretpark biedt verschillende shows en horecagelegenheden om de bezoekers te vermaken en te voorzien van lekker eten en drinken. Van live entertainment tot diverse eetgelegenheden, er is genoeg te beleven naast de attracties.