Beleef Onvergetelijke Avonturen bij Valkenier Pretpark!

valkenier pretpark

Welkom bij Valkenier Pretpark, het ideale familiepark in Limburg voor een dag vol plezier en avontuur. Of je nu op zoek bent naar spannende attracties of gezellig entertainment voor het hele gezin, bij Valkenier Pretpark vind je het allemaal. In dit artikel ontdek je alles over de attracties, prijzen, openingstijden en het adres van Valkenier Pretpark.

Of je nu met vrienden, familie of collega’s komt, bij Valkenier Pretpark ervaar je een dag vol onvergetelijke avonturen. Van achtbanen tot waterattracties en van kermisattracties tot speeltuinen voor de kleintjes, er is voor ieder wat wils bij Valkenier Pretpark.

Belangrijkste Punten:

  • Valkenier Pretpark is een familiepark in Limburg
  • Het park biedt een breed scala aan attracties voor jong en oud
  • Ontdek welke attracties je niet mag missen en plan je dag vol avontuur bij Valkenier Pretpark
  • In dit artikel ontdek je alles over de attracties, prijzen, openingstijden en adres van Valkenier Pretpark
  • Kom meer te weten over de familie-uitjes en spannende attracties die je kunt beleven bij Valkenier Pretpark

Welkom bij Valkenier Pretpark!

Bij Valkenier Pretpark word je verwelkomd in een wereld vol plezier en avontuur. Het attractiepark heeft een uitgebreid aanbod van Valkenier attracties voor jong en oud, dus er is voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar adrenaline of juist liever rustig aan doet, bij Valkenier Pretpark ben je aan het juiste adres.

“Ervaar de spanning van de achtbanen en geniet van de waterattracties”

Bij Valkenier Pretpark draait het allemaal om plezier en avontuur. Van draaimolens en zweefmolens tot achtbanen en waterattracties, het park biedt voor ieder wat wils. Zo is er bijvoorbeeld de achtbaan De Valkenier, waar je als een echte valk door de lucht suist. Of wat dacht je van de Wildwaterbaan, waar je met volle snelheid door het water raast? Durf jij het aan?

De populairste attracties van Valkenier Pretpark

Attractie Leeftijd Hoogte
Achtbaan De Valkenier Vanaf 6 jaar 1.10 meter
Wildwaterbaan Vanaf 8 jaar 1.20 meter
Octopus Vanaf 4 jaar 0.95 meter
Super Nova Vanaf 10 jaar 1.40 meter

Bovenstaande attracties zijn slechts enkele voorbeelden van wat Valkenier Pretpark te bieden heeft. Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan de botsauto’s, de draaimolens en de zweefmolens.

Kortom: Stap in de attracties van Valkenier Pretpark en beleef een dag vol onvergetelijke avonturen!

Familie-uitjes bij Valkenier Pretpark

Een dagje uit met het hele gezin? Dat kan bij familiepark Valkenier! Het park biedt een grote verscheidenheid aan attracties en entertainmentopties voor jong en oud. Of je nu op zoek bent naar actie of ontspanning, bij Valkenier Pretpark vind je het allemaal.

Attracties voor het hele gezin

Voor de jongere kinderen zijn er leuke attracties zoals de bootjesbaan en de miniachtbaan. Ook zijn er verschillende draaimolens en klimtoestellen in het park te vinden. De oudere kinderen en volwassenen kunnen hun hart ophalen bij de achtbaan, de wildwaterbaan en de botsauto’s. Er is voor iedereen iets te beleven bij Valkenier Pretpark.

Entertainment voor jong en oud

Naast de attracties biedt Valkenier Pretpark ook verschillende entertainmentopties. Zo kun je genieten van een spectaculaire goochelshow of een gezellige kinderdisco. Ook kun je tegen betaling deelnemen aan een spannend laserspel in het park.

Speciale evenementen

Het hele jaar door organiseert Valkenier Pretpark verschillende evenementen en themadagen. Zo kun je tijdens Halloween genieten van griezelige activiteiten en attracties, en is er in de zomer een speciale waterpret-dag. Houd de website van Valkenier Pretpark in de gaten voor het volledige evenementenoverzicht.

Ticket Prijs
Volwassene (vanaf 12 jaar) € 16,50
Kind (van 2 tot en met 11 jaar) € 14,50
65+ € 14,50
Mindervalide € 9,50

De entreeprijzen van Valkenier Pretpark zijn erg schappelijk, zeker gezien het grote aanbod aan attracties en entertainmentopties. Kinderen tot en met 1 jaar mogen zelfs gratis naar binnen!

Wacht niet langer en plan vandaag nog je dagje uit bij Valkenier Pretpark. Je zult er geen spijt van krijgen!

dagje uit valkenier

Spannende attracties in Valkenier Pretpark

Bij Valkenier Pretpark vind je een groot aanbod aan attracties voor alle leeftijden. Maar voor degenen die op zoek zijn naar spanning en sensatie heeft het park ook een aantal fantastische attracties in petto.

De achtbanen

Als je van snelheid houdt, mag je de achtbanen in Valkenier Pretpark niet missen. Stap in de bobslee, waarbij je in een karretje door de bochten en heuvels raast. Of probeer de familieachtbaan, waar het hele gezin van kan genieten. Wil je nog meer uitdaging? Dan is de achtbaan met loopings en kurkentrekkers echt iets voor jou!

attracties valkenier pretpark

De waterattracties

Op een warme dag is er niets verfrissender dan een ritje in een waterattractie. In Valkenier Pretpark heb je keuze genoeg. Neem plaats in de boomstammetjes en maak een ritje door het water, of waag je aan de wildwaterbaan. Vergeet niet een regenponcho mee te nemen als je niet helemaal doorweekt wilt raken!

Het spookhuis

Als je van een beetje griezelen houdt, is het spookhuis in Valkenier Pretpark echt iets voor jou. Stap in het karretje en maak een spookachtige rit door het verlaten huis. Durf jij je ogen open te houden?

De kermisattracties

Naast de spannende attracties zijn er ook verschillende kermisattracties in Valkenier Pretpark. Probeer je geluk uit bij de grijpautomaten of stap in de draaimolen. Ook voor de kleintjes zijn er genoeg attracties te vinden, zoals de mini-auto’s en de vliegtuigjes.

Of je nu van adrenaline of gezelligheid houdt, bij Valkenier Pretpark vind je altijd de attractie die bij jou past.

Praktische informatie over Valkenier Pretpark

Voordat je naar Valkenier Pretpark gaat, is het handig om wat praktische informatie te hebben. Hieronder vind je alles wat je moet weten over Valkenier Pretpark:

Adres Valkenierstraat 67
Postcode 6301 KA
Plaats Valkenburg aan de Geul, Limburg
Openingstijden Geopend van maart tot en met oktober, bekijk de exacte openingstijden op de website van Valkenier Pretpark.
Prijzen Tickets zijn te koop aan de kassa van het park. Bekijk de verschillende tarieven op de website van Valkenier Pretpark.

Valkenier Pretpark bevindt zich in Valkenburg aan de Geul, een prachtige stad in de provincie Limburg. Het park is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Plan je bezoek en geniet van een dag vol plezier en avontuur.

Bezoek Valkenier Pretpark vandaag nog!

Je hebt nu alles gelezen over wat Valkenier Pretpark te bieden heeft en het is tijd om het zelf te ervaren! Plan vandaag nog je bezoek aan dit geweldige familiepark in het hart van Limburg. Maak je klaar voor een dag vol plezier en avontuur bij Valkenier Pretpark.

Of je nu op zoek bent naar spannende attracties, vermakelijke shows of gezellige familie-uitjes, bij Valkenier Pretpark vind je het allemaal. Het park is geschikt voor alle leeftijden en er is voor ieder wat wils. Of je nu met je gezin komt of met vrienden, je zal zeker een geweldige tijd beleven.

Als je het park wilt bezoeken, is het handig om van tevoren de openingstijden te bekijken en je tickets online te reserveren. Zo voorkom je wachtrijen en ben je verzekerd van een dag vol plezier. Het park is geopend van begin april tot en met eind oktober, dus je hebt genoeg tijd om een datum te kiezen die bij je past.

Wacht niet langer en bezoek vandaag nog Valkenier Pretpark. Je zult er geen spijt van krijgen!

Geniet van Valkenier Pretpark!

Het is tijd om te genieten van alles wat Valkenier Pretpark te bieden heeft. Het park staat garant voor een dag vol plezier en avontuur voor jong en oud.

Verken de attracties van Valkenier Pretpark

Bezoekers van Valkenier Pretpark kunnen genieten van een breed scala aan attracties. Van achtbanen tot waterattracties, het park biedt voor ieder wat wils. Vergeet niet om een ritje te maken in de nostalgische draaimolen en de spannende achtbaan.

Ontdek de sfeer van Valkenier Pretpark

De sfeer bij Valkenier Pretpark is uniek en onvergetelijk. Tijdens je bezoek word je ondergedompeld in een wereld vol vrolijkheid en gezelligheid. Maak kennis met de vriendelijke medewerkers en geniet van de sfeervolle omgeving.

Proef de heerlijke snacks van Valkenier Pretpark

Na een dag vol avontuur kun je bij Valkenier Pretpark terecht voor een heerlijke snack. Probeer de smakelijke frieten of ga voor een verfrissend ijsje. De horeca bij Valkenier Pretpark biedt voor iedereen wat lekkers.

Neem herinneringen mee naar huis

Maak je dag bij Valkenier Pretpark onvergetelijk en koop een leuke souvenir om mee naar huis te nemen. In de souvenirwinkel vind je een ruim aanbod aan bijzondere cadeaus en aandenkens.

Kortom, geniet van alles wat Valkenier Pretpark te bieden heeft. Het park is de perfecte bestemming voor een dag vol plezier en avontuur. Kom langs en beleef onvergetelijke momenten!

FAQ

Wat is Valkenier Pretpark?

Valkenier Pretpark is een familiepark in Limburg dat garant staat voor plezier en avontuur. Het biedt een breed scala aan attracties voor jong en oud.

Wat zijn de openingstijden van Valkenier Pretpark?

Valkenier Pretpark is geopend van maart tot en met oktober. De exacte openingstijden zijn te vinden op de website van het park.

Wat zijn de prijzen voor een bezoek aan Valkenier Pretpark?

De prijzen voor een bezoek aan Valkenier Pretpark variëren, afhankelijk van de leeftijd en het type ticket. Voor de meest actuele prijzen kun je terecht op de website van het park.

Waar bevindt Valkenier Pretpark zich?

Valkenier Pretpark is gelegen in Limburg. Het exacte adres van het park is te vinden op de website.

Welke attracties mag ik niet missen in Valkenier Pretpark?

Er zijn verschillende attracties die je niet mag missen in Valkenier Pretpark, zoals achtbanen, waterattracties en meer. Ontdek het volledige aanbod op de website van het park.

Is Valkenier Pretpark geschikt voor een familie-uitje?

Ja, Valkenier Pretpark is de ideale bestemming voor een familie-uitje. Met attracties en entertainmentopties voor jong en oud is er voor ieder wat wils.